Hamas: Kudüs Eylemi İşgalcilerin Cinayetlerine Doğal Bir Misilleme ​

  • 19 Mart 2018
  • 1.814 kez görüntülendi.
Hamas: Kudüs Eylemi İşgalcilerin Cinayetlerine Doğal Bir Misilleme ​

İslami Direniş Hareketi (Hamas), şehit Abdurrahman Beni Fadl’ın Kudüs’te gerçekleştirdiği bıçaklama eyleminin işgal güçlerinin Filistin halkına yönelik cinayetlerine doğal bir misilleme olduğunu söyledi.

Eylemin işgalcilere Kudüs’ün Arap ve Filistin kenti olarak kalacağı mesajı verdiğini belirten Hamas, Filistin halkının Kudüs’ü savunma yolunda direnişten bıkmayacağını ifade etti.

Hamas liderlerinden Musa Dudin, bugün (19 Mart Pazartesi) konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bir gaspçının öldüğü bıçaklama eylemi halkımızın Trump’ın Kudüs konusundaki haksız kararını boşa çıkarana kadar direnişini sürdüreceğini gösteriyor” dedi.

Hangi boyutta olursa olsun işgalcilerin baskılarının Filistin halkının iradesini kıramayacağını ifade eden Dudin, iki günde iki kahramanca eylem gerçekleştirilmesinin Filistin halkının direnişe son vermeyeceğinin ve ne pahasına olursa olsun Kudüs’ü savunmaya devam edeceğinin kanıtı olduğunu bildirdi.

Dudin, Filistin halkının ve direnişinin Filistin davasını tasfiye girişimlerine karşı direneceğini ve işgalcilerin ahmaklıklarının bedelini ödeyeceklerini söyledi.

Şehit Beni Fadl ve esir Kubha’nın eylemlerinin ilgililere net bir şekilde mesaj verdiğini kaydeden Dudin, direnişin işgalcilerin canını yakmaya her zaman hazır olduğunu ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.