Hamas Liderlerinden Ebu Tayr: Filistin Halkının İntifadası Yüzyılın Anlaşması’na Atılmış Bir Tokattır

  • 01 Nisan 2018
  • 916 kez görüntülendi.
Hamas Liderlerinden Ebu Tayr: Filistin Halkının İntifadası Yüzyılın Anlaşması’na Atılmış Bir Tokattır

Filistinli parlamenter Muhammed Ebu Tayr, Filistin Toprak Gününde Gazze Şeridi’yle Batı Yaka’da binlerce kişinin meydanlara inip şehit ve yaralı vermekle Filistin davasına komplo kuranlara ve Yüzyılın Anlaşmasını hayata geçirmek için çaba gösterenlere güçlü bir tokat indirdiğini söyledi.

Milletvekili Ebu Tayr yaptığı basın açıklamasında, “Dün meydanlara inip yürüyüş yapan insan seli, uzun süredir zulüm ve baskı görmesine rağmen bu halkın hak ve talebinde samimi olduğunu gösterdi. İşgalcilerin Filistin topraklarını işgal etmesiyle zulüm gören Filistin halkına dün yapılanlar kabul edilemez. Siyonist işgal rejiminin küresel büyük güçlerin yayında Arap ve İslam çevreleriyle işbirliği yaparak gasp ettiği hakkını geri almak için bu halk girişim ve çabalarını sürdürecektir” dedi.

Bütün komplo ve baskılara rağmen hâlâ kalbi direnişle atan ve diri duran Filistin halkını takdir ettiklerini belirten Ebu Tayr, özgürlük yolunda başlatılan yürüyüşün sürdürülmesini istedi.

Ebu Tayr, Filistinli gruplardan Filistin halkının sokakta atan nabzı olmalarını, Avrupa’dan ve Beyaz Saray’dan gelecek kasırgalara hazırlıklı olmalarını talep etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.