Hamas Liderlerinden Fethi Hammad: John Kerry’nin Hamas’a Karşı Oluşturduğu Koalisyon Daha Önce Olduğu Gibi Yine Bozguna Uğrayacak…

  • 12 Aralık 2014
  • 855 kez görüntülendi.
Hamas Liderlerinden Fethi Hammad: John Kerry’nin Hamas’a Karşı Oluşturduğu Koalisyon Daha Önce Olduğu Gibi Yine Bozguna Uğrayacak…

İslamî Direniş Hareketi (Hamas) liderlerinden eski İçişleri Bakanı Fethi Hammad, ABD Dışişleri Bakanı John Keryy’nin Hamas’a karşı oluşturduğu koalisyonun daha önceki yıllarda olduğu gibi şimdi de bozguna uğrayacağını, zafer ve geleceğin Filistin halkının olacağını söyledi.

Gazze’nin kuzey bölgesinde Cuma namazından sonra Hamas’ın kuruluş yıldönümü münasebetiyle düzenlediği 100 bin kişilik etkinlikte konuşan Hammad “Daha önce Amerika Başkanı Bill Clinton böyle bir koalisyon kurmuştu. Şimdi de ABD Dışişleri Bakanı Kerry Hamas’a karşı bir koalisyondan bahsediyor. Önceki koalisyonların maruz kaldığı bozguna bunlar da uğrayacaktır. Zafer, mazlum Filistin halkının olacak” dedi.

Hamas’ın etrafında kenetlenen halkın dağılmasına umut bağlayan çevrelerin hayal kırıklığına uğradığını hatırlatan Hammad “kuşatmanın güçlü bir şekilde devam ettiği ve imarın önüne engellerin çıkarıldığı bu süreçte yapılan etkinliğe katılan şu on binler direniş için bir referandumdur. Bu gücü besleyen, sulayan, destekleyen ve direnişin arkasında duran şu kitleye teşekkür ediyoruz” ifadesini kullandı.

Kassam Tugayları’ndan ve direniş güçlerinden iyi hazırlık yapmalarını isteyen Hammad sözlerini şöyle sürdürdü: “Hepinizin Kassam Tugayları’nın eğitim merkezlerinde eğitim görmesi gerekir. Hepinizin seçkin birer savaşçı olmanız gerekir. Düşmanın başına sıfır noktadan ateş açmaları için önünüze seçkin Kur’an hafızları geçsin. Azimet ve gayretle yolunuza devam etmeniz ve ambargoya aldırış etmemeniz gerekir. Çünkü Allah sizi gözetmekte, korumakta ve desteklemektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.