Hamas: Siyonist Rejimin Tehditleri Bizi Yıldıramaz

  • 09 Nisan 2018
  • 987 kez görüntülendi.
Hamas: Siyonist Rejimin Tehditleri Bizi Yıldıramaz

Hamas liderlerinden Husam Bedran, Siyonist Rejimin direnişin Gazze Şeridindeki mevzilerine saldırı düzenleyeceği yönündeki tehditlerini içi boş tehditler olarak nitelendirerek, büyük dönüş protestolarının devam edeceğini vurguladı.

Hamas Hareketi, Siyonist Rejimin, direnişin ve onların askeri kanatlarının Gazze Şeridi’ndeki mevzilerini bombalayacağı yönündeki son tehditlerini değersiz olarak nitelendirdi.

Hamas Hareketi Siyasi Büro üyelerinden Husam Bedran şunları söyledi: ‘Bu tip tehditler, Siyonist Rejimin yaşadığı krizi ve endişeyi göstermektedir. Siyonist Rejim ordusu bütün öldürücü imkân ve araçlara sahip olsa bile bu tehditler, barışçıl ve medeni bir şekilde ulusal taleplerinin gerçekleşmesini isteyen bir milleti korkutamaz.

Bu tehditler bizi ve hatta Gazze Şeridi, Batı Şeria ya da herhangi bir bölgedeki Filistinli çocukları bile korkutamaz. Bizim halkımız uzun zamandır işgalci rejimin eylemlerini ve tehditlerini dikkate almıyor.

Siyonist Rejim bütün öldürücü imkanları kullanarak, Gazze sakinlerini ve Filistin halkını Filistin meselesi konusunda taviz vermeye zorlamaya ya da direnişi desteklemekten vazgeçmeye mecbur bırakmaya çalışıyor.

“Büyük Dönüş” protestoları devam edecektir ve 15 Mayıs’a yani Nakbe gününe kadar bu dalga daha da büyüyecektir.

Amerika’ya, işgalcilere, Filistin mücadelesini karalamaya çalışan kişilere ve işgali kınayan herhangi bir anlaşmanın yapılmasına engel olanlara şunu söylüyorum, “Biz hak sahipleriyiz ve bu hakkımızdan taviz vermemize imkân yok ve bu yolda her türlü fedakarlıkta bulunmaya hazırız.”

Dünya halkının Gazze ve Batı Şeria’dan gördüğü resimler, Filistin meselesinin aslının, işgalciler gölgesinde yaşayan ve işgalciler karşısında doğal hakları olan direnişi kullanan halk olduğu konusunu kanıtlamaktadır.’

İşgalci Siyonist Rejim daha önce, Gazze Şeridi’nde “Büyük Dönüş Yürüyüşü” protestolarının devam etmesi halinde Filistin direnişinin Gazze Şeridi’ndeki mevzilerini hedef alacağını açıklamıştı.

Gazze Şeridi’nde yaşayan Filistinliler 30 Mart Cuma günü “Büyük Dönüş Yürüyüşü” olarak adlandırılan barışçıl protestolara başladı.

Gazze Sağlık Bakanlığı, “Büyük Dönüş Yürüyüşü” protestoları başladığı günden şimdiye kadar 29 Filistinlinin Siyonist Rejim tarafından öldürüldüğünü ve 2850 kişinin de yaralandığını açıkladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.