Hamas ve İslami Cihat’tan anti Siyonist operasyon için tebrik

  • 03 Eylül 2020
  • 470 kez görüntülendi.
Hamas ve İslami Cihat’tan anti Siyonist operasyon için tebrik

Filistin İslami Direniş Hareketi (Hamas) ve İslami Cihat Hareketi, işgal altındaki Batı Şeria’nın kuzeyinde yer alan Nablus kentinin güneyindeki Zatera kontrol noktasında bugün sabah İsrail güçlerine yönelik düzenlenen operasyonu ve Filistinli genci tebrik etti.

Hareketin sözcüsü Hazım Kasım, bugün yaptığı yazılı açıklamada, “Nablus kentinin güneyindeki Zatera kontrol noktasında işgalci İsrail güçlerine karşı yapılan kahramanlık, Batı Şeria’da işgal güçlerine karşı kısıtlı imkânlarla amansız bir direniş mücadelesinin devam ettiğinin göstergesidir.” ifadelerine yer verdi.

Hazım Kasım, işgalci İsrail’in direnişi durdurmak için her yola başvurmasına rağmen Filistinli gençlerin işgal altındaki Batı Şeria’da işgal güçlerine karşı kısıtlı imkânlarla amansız bir direniş mücadelesine devam ettiklerini söyledi.

Son olarak Kasım, “Yaşanan bu saldırı; işgalci İsrail’in Batı Şeria’da Filistinlilere yönelik gerçekleştirdiği günlük tutuklama, geceleri evlere düzenlediği baskın ve kontrol noktalarında Filistinlileri şehit etmekle Filistinlileri daha çok öfkelendirdiğinin ispatıdır.” ifadelerini kaydetti.

Filistin İslami Cihat Siyasi Büro üyelerinden Yusuf el Hasayne de, Filistinli gencin Batı Şeria’da Siyonistler’e karşı operasyonunu kutlayarak, Filistinli gençlerin bu tür eylemler, Siyonist düşman ile mücadeleye devam edebileceklerini, bu operasyonun Siyonist rejimin Filistinliler’e karşı cinayetlerine bir yanıt olduğunu kaydetti.

İşgal altındaki Batı Şeria’nın kuzeyinde yer alan Nablus kentinin güneyindeki Zatera kontrol noktasında bugün Filistinli bir genç tarafından düzenlenen saldırıda 2 İsrail askeri yaralandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.