Hamas’tan Siyonist rejimin Gazze’ye saldırısına tepki

  • 15 AÄŸustos 2020
  • 492 kez görüntülendi.
Hamas’tan Siyonist rejimin Gazze’ye saldırısına tepki

Siyonist rejim Ä°srail’in Gazze’ye yönelik devam eden saldırılarına tepki gösteren Hamas, Filistin direniÅŸinin ÅŸimdiki durumun sürmesine izin vermeyeceÄŸini belirtti.

Filistinli kaynaklar, iÅŸgal rejimine ait Ä°HAlar ve savaÅŸ uçaklarının dün gece Gazze’nin kuzey, merkezi ve güneyinde bazı noktaları bombaladığını duyurdu.

Filistin İslami Direniş Hareketi Hamas Sözcüsü Fevzi Berhum bugün yaptığı açıklamada, Siyonist rejimin saldırılarını durdurma, Gazze ablukasını kırma ve Filistin milletinin çıkarlarını savunmaya ilişkin tüm senaryoların masa üzerinde olduğunu vurguladı.

Berhum, Ä°srail’in Gazze’ye saldırılarının sürmesi, kadın ve çocuklar dahil masum sivilleri hedef almasının tehlikeli bir giriÅŸim ve kırmızı çizgi olduÄŸunu ve bu aptallığın tüm sonuçlarından Siyonist düşmanın sorumlu olduÄŸunu kaydetti.

Hamas Sözcüsü, Siyonist rejimin cinayetlerine karşı uluslararası ve bölgesel sessizlik ve bu rejime iliÅŸkileri normalleÅŸme sürecini hızlandırmak için ödül vermenin Siyonistler’i Filistinliler’e yönelik organize terör politikası, cinayet ve haklarını çiÄŸnemesi için teÅŸvik ettiÄŸini belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.