Hamas’tan Siyonistlere sert yanıt!

  • 07 Nisan 2018
  • 1.004 kez görüntülendi.
Hamas’tan Siyonistlere sert yanıt!

Hamas Hareketi Siyasi Büro üyesi, İsrail’in Hamas’ın Gazze’deki komutanlarını terör etme girişiminde bulunduğu takdirde bu rejimin stratejik derinliğini hedef alacaklarını bildirdi.

El Minar’ın haberine göre, Hamas Hareketi Siyasi Büro üyesi Mahmud el-Zahar, “İsrail’in Hamas’ın Gazze’deki komutanlarını terör etme girişiminde bulunduğu takdirde biz de bu rejimin stratejik derinliğini hedef alacağız. Sivillere ateş açmak işgalcilerin eğilimleri kapsamında, ancak tüm bunlara rağmen bir gün Filistin topraklarının tümünü kurtaracağız” ifadelerinde bulundu.

El-Zahar sözlerini şöyle sürdürdü: Dönüş ismi altında yapılan barışçıl gösteriler, direniş ekseninin işgalci İsrail’e karşı uyguladığı mekanizmalardan biri. Ancak bu barışçıl eylemler bizim silah bıraktığımız anlamına gelmez, zira bu konu Filistin’in milli temellerini oluşturuyor.

Dün düzenlenen “Ateş Cuması” gösterilerine, Siyonist güçlerinin müdahale etmesi sonucu 2 Filistinli şehit düşerken 252 Filistinli de yaralandı.

Filistinli göstericiler, keskin nişancıların görüşünü engellemek için çok sayıda lastiği ateşe vererek duman perdesi oluşturuyor. İşgal kuvvetleri Filistinlileri “avlamak” için dumanı dağıtacak dev pervaneler kuruyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.