Han Yunus Halkı El-Kassam Tugayları Mensubu Şehidini Rabbine Uğurladı

  • 17 Aralık 2016
  • 1.026 kez görüntülendi.
Han Yunus Halkı El-Kassam Tugayları Mensubu Şehidini Rabbine Uğurladı

Gazze Şeridi’nin Han Yunus kenti halkı, direniş noktalarından birinde eğitim görürken şehit olan El-Kassam Tugayları mensubu şehit Musa Ebu Saalik’i (19) son yolculuğuna uğurladı.

El-Kassam Tugayları mücahitleriyle birlikte şehidin cenazesini hastaneden alan mahşeri kalabalık, şehidi Han Yunus’un batısındaki mezarlıkta defnetti.

Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları eğitimde şehit olan mensuplarından Saalik için taziye mesajı yayınladı.
El-Kassam Tugayları yayınladığı askeri bildiride Gazze’nin güneyinde yer alan Halil Er-Rahman Mescidi cemaatinden olan Musa Hafız Ebu Saalik’’in Allah’ın izniyle 16 Aralık 2016 tarihinde Rabbine şehit olarak döndüğünü belirtti.

Açıklamada, “O dünyamızdan göçüp gitti. Hayatında tavrını değiştirmedi. Geri durmadı, bıkıp usanmadı. Allah’a varıncaya kadar kendini Allah’a adamıştı. Onun şehit olduğuna inanıyoruz. Onun mükafatını Allah verecektir. Biz onu Allah’a karşı tezkiye etmiyoruz” ifadesine yer verildi.

El-Kassam Tugayları daha sonra şöyle dedi: “El-Kassam mücahitleri durmak dinlenmek bilmiyor. Kanları halkımızın yolunu aydınlatan meşalelerdir. Bu halkımızın izzetli yaşama vergisidir. Bu halk toprağını, namusunu ve vatanını savunmak için en iyi insanlarının kanlarını feda ediyor.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.