Hareket’ül-Mücahidin: Gazze’deki ambargonun sürmesi, işgalciye karşı patlayacak bir durumu doğuracak

  • 29 Ağustos 2015
  • 634 kez görüntülendi.
Hareket’ül-Mücahidin: Gazze’deki ambargonun sürmesi, işgalciye karşı patlayacak bir durumu doğuracak

Filistin’de faaliyet gösteren Hareket’ül-Mücahidin Genel Sekreteri Es’ad Ebu Şeria, Gazze üzerindeki ambargonun devam etmesinin var olan sükuneti sonlandıracağını ve işgalciye karşı patlayacak bir durumu doğuracağını söyledi.

Konuyla ilgili basın açıklaması yapan Ebu Şeria, Filistin halkının dayatılan ambargoyu kaldırmakta ısrarlı olduğunu, halkın bunu kaldırabilecek irade ve kartlara sahip olduğunu ifade etti.

Direniş güçlerinin bütün Filistin’i özgürleştirinceye kadar işgalciyle çatışmaya hazır olduğunu belirten Ebu Şeria, muhtemel savaşlara da hazırlıklı olduklarını ve Filistin halkını savunmaktan geri durmayacaklarını hatırlattı.

Ebu Şeria, işgalcinin halkı direnişten koparma çabalarının sonuçsuz kalacağını, Filistin halkının çocuklarını kendi elleriyle cihad meydanlarına gönderdiğini kaydetti.

İşgal rejimine de mesaj gönderen Ebu Şeria şunları söyledi: “Bize uyguladığınız ambargo size bir fayda sağlamayacaktır. Filistin halkı, başka halklar gibi onurla ve izzetle yaşama hakkına sahiptir. Bu halkı savunmayı şiar edinen direnişin suskunluğu uzun süre devam etmeyecektir. Direnişin elindeki füzeler giderek çoğalmakta, mücahitlerin sayısı artmakta, komutanların iradeleri daha da güçlenmektedir.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.