Hasan Nasrullah: Füzelerimizle ırkçı İsrail’in bütün mevzilerini hedef alabiliriz

  • 22 Nisan 2018
  • 1.317 kez görüntülendi.
Hasan Nasrullah: Füzelerimizle ırkçı İsrail’in bütün mevzilerini hedef alabiliriz

Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri, Lübnan’daki direniş güçlerinin ırkçı İsrail’in bütün mevzilerini hedef alabilecek güce sahip olduğunu söyledi.

Seyyid Hasan Nasrullah, dün  akşam saatlerinde bölgesel gelişmelere yönelik bir konuşma yaptı.

Irkçı İsrail’in 1996 yılının Nisan ayında Hristiyan ve Müslümanları hedef aldığını belirten Nasrullah, 2016’dan önceye kadar Hizbullah’ın Lübnan hükümeti ve ordusundan düşmanla mücadele etmek için güney bölgelere odaklanmalarını istediğine dikkati çekti.

“Bizim suçumuz kendimizi ve namusumuzu savunmak için elimize silah alıp düşman karşısında direniş göstermektir” diyen Seyyid Hasan Nasrullah, “Günümüzde Lübnan’daki direniş güçleri İsrail’in bütün mevzilerini hedef alabilecek güce sahiptir” ifadesini kullandı.

Nasrullah hiç bir zaman terör rejimi İsrail aleyhindeki direnişten el çekmeyeceklerini belirterek, Hizbullah erlerinin bu bilinçte olduğunu zira terör rejimi İsrail’in Lübnan ve bölge için  çok büyük tehdit olduğunu söyledi.

Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri, 6 Mayıs’ta Lübnan’da yapılması beklenen genel seçimlere de işaret ederek, “Lübnan halkının sandıklar başında oy kullanmasının dünya için bir mesajı vardır: O da Direniş’i Güney Lübnan’da hiçbir zaman yalnız bırakmayacaklarıdır” diye konuştu.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.