Hasan Ruhani: İran, Amerika’nın komploları karşısında teslim olmayacak

  • 21 Haziran 2018
  • 1.568 kez görüntülendi.
Hasan Ruhani: İran, Amerika’nın komploları karşısında teslim olmayacak

İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, İran milletinin hiç bir zaman Amarika’nın Komploları ve baskıları karşısında teslim olmayacağını söyledi.

İran Radyo Televizyon kurumu yetkilileri ile görüşen Ruhani, ‘’Düşman halkı geleceği yönelik kaygıya düşürmek istiyor ve biz buna izim vermeyeceğiz, halkın temel gereksinmelerini karşılamada sorunlar yaşamalarına izin vermeyeceğiz’’ dedi.

Ruhani, en kinci düşmanların İran milletinin karşısında durduklarını ve İran’ın son 40 yıldaki uluslararası, bölgesel ve son yıllardaki ekonomik başarılarından dolayı sadece düzenle değil halk ile de düşmanlık yapıldığını söyledi.

Düşman’ın İran milletinin başarılarından rahatsız olduğunu ifade eden Ruhani, ‘’Tüm halkın ve görüşlerin katılımıyla düzenlenen başarılı seçimler, Bölgede IŞİD ile mücadele, İran’ın bölgede istikrar ve güvenliğin sağlanmasındaki etkili rolü, Filistin halkına destek, düşmanın kızgınlığını sağlayan bazı olaylardır ve onlar İran milletinin iktidarını kırmaya çalışıyorlar’’ dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.