Haşdi şaabi, IŞİD terör örgütünün mevzilerini füzelerle vurdu

  • 09 Ağustos 2017
  • 1.325 kez görüntülendi.
Haşdi şaabi, IŞİD terör örgütünün mevzilerini füzelerle vurdu

Irak Gönüllü Halk Güçleri Haşdi Şaabi, Irak ile Suriye sınırlarında IŞİD terör örgütü güçlerinin mevziilerinin roket ve füzelerle hedef alındığını bildirdi.

Lübnan el-Minar televizyonunun bildirdiğine göre Irak Gönüllü Halk Güçleri Haşi Şaabi füze bateryası dün Irak-Suriye sınırlarında IŞİD mevzilerini hedef alarak, 6 teröristi öldürmüş ve onlara ait ağır silah yüklü bir aracı da imha etmişlerdir.

Haşi Şaabi güçleri  geçen hafta Perşembe günü de Telafer’in batısında yer alan Aynı Talavi ve Maktal’ul Hanzir köylerine yönelik IŞİD terör örgütü tarafından düzenlenen geniş saldırıyı geri püskürtmüşlerdi.

Irak Gönüllü Halk Güçleri haşi Şaabi şimdiye kadar IŞİD terör örgütü tarafından işgal edilmiş bölgelerin büyük bir kesimini kurtarmayı ve teröristleri bu bölgelerden dışarı atmayı başarmışlardır.

Öte yandan Irak savunma bakanlığı, Telaferin kurtarılması için operasyona tamamen hazır olduklarını ve operasyonun her an başlatılabileceğini, Irak Gönüllü Halk Güçleri Haşdi Şaabi güçlerinin de bu operasyona katılacaklarını bildirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.