Haseke Valisi: Haseke kenti güvenli ve istikrarlıdır

  • 26 Haziran 2015
  • 972 kez görüntülendi.
Haseke Valisi: Haseke kenti güvenli ve istikrarlıdır

Haseke Valisi Muhammed Zeal el Ali Haseke Kentinin sakin, güvenli ve istikrarlı olduğunu, kente ilişkin yayılan birçok haberin kent ahalisinde kaos ve panik yaratmayı hedefleyen asılsız haberler olduğunu belirtti.

Vali Ali SANA muhabirine açıklamasında; Haseke’de mevcut ordu birlikleri, güvenlik güçleri ve halk savunma güçlerinin tamamının stratejik ve savunma mevkilerinde bulunduklarının altını çizdi.

Terör örgütleri ve destekçi medyalarının asılsız haberlerinden etkilenip evlerini terk eden Hasekelileri evlerine dönmelerine çağıran Vali Ali; bu vatandaşların gerek valilikle temaslarında gerekse Haseke’deki yurtseverlerden kentin güvenli olduğunu öğrenebileceklerini belirtti.

Vali Ali terör destekçileri ve fırsatçıların artık herkes tarafından bilinen ve muhtelif bölgelerde örneği görülen çıkarları uğruna yaymaya çalıştıkları spekülasyonlara karşı dikkat etme gereğinin altını çizdi.

Haseke Valisi Ali halkın tüm bileşenlerini spekülasyonlara karşı gerçekleri izah etme çabalarına katkılarda bulunmaya davet etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.