Haydar İbadi: Irak Hava Kuvvetleri Teröristleri Sınır Dışında Hedef Almaktadır

  • 23 Nisan 2018
  • 1.060 kez görüntülendi.
Haydar İbadi: Irak Hava Kuvvetleri Teröristleri Sınır Dışında Hedef Almaktadır

Irak Başbakanı Haydar el-İbadi şu açıklamalarda bulundu: ‘Hava kuvvetlerimiz teröristleri sınırlar dışında takip altına almıştır.

Hava ve destekçi kuvvetler, terörizme karşı kazanılan zaferde ve güvenlik ve istikrarın yeniden kazandırılmasında önemli bir rol oynamıştır.’

Irak Hava Kuvvetlerinin kuruluşunun seksen yedinci yıl dönümü münasebetiyle konuşan el-İbadi şunları söyledi: ‘Terörizme karşı kazanılan zaferde büyük destekçi olan ve önemli rol oynayan hava kuvvetleri komutanlarına ve personellerine canı gönülden tebriklerimi iletiyorum. Hava kuvvetleri terörizme karşı galip gelinmesinde ve operasyon kuvvetlerine hava desteği sağlanmasında önemli bir rol oynamıştır.

Bu kutlu günü tebrik ederek, hava kuvvetleri kartallarının cesaretli duruşuna ve büyük özverilerine dikkat çekiyorum, bu bereketli özveriler sayesinde ülkemizin geneline güvenlik ve istikrar yeniden sağlanmıştır.

Hava kuvvetleri hali hazırda teröristleri takip altına almış ve ülkenin teröristlerin kirli planlarından güvende olması ve istikrarın sağlanması için sınırlar dışında onlara ölümcül darbeler vurmaktadır.

Hava kuvvetleri önceki ve gelecekteki operasyonlarıyla ve dünyayı şaşırtan eylemleriyle, bütün Iraklıların gurur kaynağı olarak kalacaktır.’

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.