Heniyye: İsrail zindanlarındaki Filistinli esirlerin özgürlük zamanı yakındır

  • 22 Nisan 2017
  • 1.081 kez görüntülendi.
Heniyye: İsrail zindanlarındaki Filistinli esirlerin özgürlük zamanı yakındır

Filistin İslami Direniş Hareketi HAMAS başkanı yardımcısı İsmail Heniyye, terör rejimi İsrail cezaevlerindeki Filistinli esirlerin özgürlüklerinin yakın olduğunu bildirdi.

Filistinli esirlerin cezaevlerindeki savaşlarının bütün Filistinlilerin savaşı olduğunu belirten Heniyye, dün Gazze şehrinde bir caminin açılış kulisinde yaptığı açıklamada, bugün direnişin gücünün geçmişe göre bir kaç kat arttığını belirterek, güç ve hikmetle direniş yolunu sürdürdüklerini ve bugün Gazze’nin terör rejiminin saldırganlığını caydıracak konuma geldiğini söyledi.

HAMAS lideri yardımcısı Heniyye, güvenlik savaşının hızlı bir şekilde cereyanda olduğunu belirterek, Gazze güvenlik servislerin siyonist cinayetlerle ilgili tutuklamalar, dosyaların hepsini çözecek güçte olduğunu söyledi.

İsmail Heniyye, buhranda Gazze aleyhinde bütün tarafların çok zayıfladıklarını belirterek, Gazze’nin her zaman zafer içinde olduğunun bilinmesi gerektiğini ve siyonist İsrail karşısında direndiğini söyledi.

(Siyonist işgal rejimi zindanlarında bulunan Filistinli esirlerden 1500’ü, işgal rejimi cezaevi idaresinin haklarını gasp etmesi ve kendilerine insanlık dışı muamelede bulunmasını protesto etmek için başlattıkları açlık grevinde beşinci gününe girdiler.Filistinli esirler, cezaevi idaresinin zulümleri, haklarını gasp etmesi ve avukatların ziyaretini engellemesi üzerine aldıkları açlık grevi kararını 17 Nisan’da uygulamaya başladılar.)

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.