Hindistan’dan Pakistan’a Ağır Suçlama

  • 17 Ekim 2016
  • 929 kez görüntülendi.
Hindistan’dan Pakistan’a Ağır Suçlama

Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Brics ekonomi grubu zirve toplantısında yaptığı konuşmada Pakistan’ın terörizmin anası olduğunu bildirdi.

İSNA Haber ajansının bildirdiğine göre Hindistan’ın ev sahipliğinde düzenlenen BRICS Zirvesi’nde bir konuşma yapan Hindistan Başbakanı Narendra Modi, bugün terörizmin Ortadoğu, batı Asya, Avrupa ve Güney Asya bölgelerini tehdit etmekte olduğunu bildirdi.

Pakistan ülkesini kasteden Hindistan Başbakanı Narendra Modi, özellikle Asya’da terörizmin barış, güvenlik ve kalkınmaya yönelik en büyük tehdit olduğunu ve ne yazık ki bu terörizmin anasının da Hindistan’ın komşuluğunda bulunduğunu bildirdi.

Brics ülkelerinden, Genel Uluslararası terörizm konvansiyonunu hazırlamalarını isteyen Hindistan Başbakanı Narendra Modi, ülkesinin kendi toprakları içerisinde birileri tarafından terörizmin desteklenmesinden daha ziyade bir durumla karşı karşıya olduğunu bildirdi.

Daha önce de bir kaç kez Pakistan’ı terörizmin merkezi olarak niteleyen Modi, Pakistan’ın bugün teröristlere ev sahipliği yaptığı gibi aynı zamanda kendi siyasi amaçlarını tahakkuk ettirmek için terörizmi bir koz olarak kullanmakta olduğunu söyledi.

.Hindistan Başbakanı Narendra Modi’nin Pakistan aleyhindeki bu ağır suçlaması ve Pakistan’ı terörizmin anası olarak nitelemesi, 2013 yılında iktidara ulaşan Modi’nin Pakistan’a karşı en sert açıklaması olarak nitelenmiştir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.