Hollanda’da siyonist rejim karşıtı gösteri

  • 12 Şubat 2018
  • 1.059 kez görüntülendi.
Hollanda’da siyonist rejim karşıtı gösteri

Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da dün düzenlenen siyonist rejim karşıtı protesto gösterilerinde ırkçı rejim tarafından tutuklu bulunan Filistinli genç kız Ahed Tamimi’ye destek verildi.

Muhabirimizin verdiği haberde,  Filistin için İsrail’e boykot (BDS)hareketinin çağrısı üzerine düzenlenen protesto gösterilerine yüzlerce insan katıldı.

Göstericiler ellerinde üzerine,”Biz Ahed Tamimi ve tüm Filistinli tutukluların serbest bırakılmasını istiyoruz, Ahed Tamimi serbest bırakın, Filistin’i özgür bırakın” yazılı plakartlar taşıdılar.

Göstericiler,  Filistinli genç kız Ahed Tamimin ırkçı rejim tarafından kanunsuz bir şekilde tutulduğu, bu rejimin planlı bir şekilde çocukları tutukladığını vurguladılar.

19 Aralık 2017’de siyonist rejim askerleri tarafından tutuklanan 17 yaşındaki Filistinli kız Ahed Tamimi, siyonist askerleri bahçelerinden çıkarmak isteme suçundan tutuklanmış bulunuyor.

Son günlerde siyonist rejimin  ırkçı politikaları ve Ahed Tamimi’yi tutuklamasına itiraz amacıyla muhtelif ülkelerde protesto gösterileri düzenleniyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.