Homs Şehrindeki 2 Askeri Bölgeye Teröristlerce 6 Ayrı İntihar Saldırısı Düzenlendi: 35 Şehid

  • 25 Şubat 2017
  • 974 kez görüntülendi.
Homs Şehrindeki 2 Askeri Bölgeye Teröristlerce 6 Ayrı İntihar Saldırısı Düzenlendi: 35 Şehid

Patlayıcı kemer kuşanan intihar eylemcisi 6 teröristin bugün Homs Kentinde iki güvenlik merkezinde kendilerini havaya uçurmaları sonucunda onlarca kişi şehit ve yaralı düştü.

SANA’nın Homs muhabiri; patlayıcı kemer kuşanan intihar eylemcisi 6 teröristin bugün Homs Kentinin Guta ve Mahatta semtlerine eş zamanlı olarak sızdıklarını ve iki güvenlik merkezinde kendilerini havaya uçurduklarını belirtti. Muhabir bombalı terör saldırılarında şehit düşenlerin arasında Homs İl Güvenlik Şube Başkanı Tümgeneral Hasan Dabul’un bulunduğuna dikkat çekti.

Homs Valisi Talal el Berazi ise bombalı terör saldırılarında 35 kişinin şehit, 24 kişinin de yaralı düştüğünü belirtirken, yaralıların derhal hastaneye kaldırılıp onlara gerekli tıbbi müdahalenin yapıldığını ifade etti.

Ordu birliklerimizin teröre karşı üstün başarıları karşısında teröristlerin sayı ve ekipmanlarıyla uğradıkları ağır kayıplar sonucunda kudurup bu gibi korkak ve hain bombalı terör eylemlerinde bulunduklarına dikkat çeken Vali Berazi; Homs Kenti ve ahalisinin can güvenliğini tamamen sağlayan güvenlik birimlerimizin bu gibi saldırılarla ulusal görevinden caydırılamayacağını kaydetti.

Vali Berazi; Suriye ordusunun teröre karşı başarılarının, bu terörün son sürecinde olduğunu göstermekte olduğunu, Suriye’nin devlet, halk ve ordu olarak terörü kökünden kazıma kararlılığı ve azminde olduğunun altını çizdi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.