Humus’ta Tahriri Şam Terör Örgütüne Darbe; İki Terörist Komutan Öldürüldü

  • 29 Nisan 2018
  • 1.151 kez görüntülendi.
Humus’ta Tahriri Şam Terör Örgütüne Darbe; İki Terörist Komutan Öldürüldü

Suriye ordusu Humus eyaletinde terör örgütlerine yönelik gerçekleştirdiği operasyonların devamında dün de terör örgütü “Tahrir-i Şam”ın iki komutanını öldürdü.

El-Alem televizyonunun bildirdiğine göre Suriye ordusu dün Cumartesi Humus eyaletinin İzzeddin köyü mıntıkasında Tahriri Şam terör örgütünün komuta merkezini hedef alarak, bu terör örgütün önde gelen ele başlarından Ebu Halit el-Hamevi ile bu terör örgütünün bir diğer komutanı Ebu Rammah el Hamevi’yi öldürmeyi başardı.

Öte yandan merkezi Londra’da bulunan Suriye muhaliflerine bağlı insan hakları izleme örgütü son bir hafta içinde Suriye ordusu tarafından teröristlere yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 68 kişinin etkisiz hale getirtildiğini bildirdi.

muhalif kaynaklar başkent Şam’ın güneyinde de ordunun operasyonunda teröristlerin komutanlarından bir kaçının daha öldürüldüğü belirtilmiştir.

Suriye ordusu son günlerdeki operasyonlarının devamında dün de önemli ilerlemeler elde ederek teröristlerin kontrolündeki bölgelerden yenilerini kurtarmayı başardılar.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.