Hüsam Şakir: Mescid-i Aksa İçin Sesinizi Yükseltin

  • 17 Temmuz 2017
  • 1.177 kez görüntülendi.
Hüsam Şakir: Mescid-i Aksa İçin Sesinizi Yükseltin

Filistinli medya uzmanı Hüsam Şakir, Siyonistlerin son ihlalleri karşısında Mescid-i Aksa için harekete geçilmesi çağrısında bulundu.

Şakir, bugün (16 Temmuz Pazar) ümmete hitaben yayınladığı görüntülü mesajda, Mescid-i Aksa’da yaşananları “yeni bir dönem ve yeni bir saldırı” olarak nitelendirdi.

“Yaşananlar Kudüs’e saldırı olmadan önce bize saldırıdır ve Kudüs’e yönelik ihlal olmadan önce bize atılmış bir tokattır” diyen Şakir, sorumluluklarının bu tarihi dönemeçte kapıları kapatılan ve ezanı susturulan Mescid-i Aksa için ses yükseltmek olduğunu ifade etti.

Tüm camilerin minberlerinin Mescid-i Aksa’nın minberine dönüşmesi gerektiğini belirten Şakir, entelektüellere ve toplumun her kesimine seslenerek, “Mescid-i Aksa için sesinizi yükseltin” dedi.

İşgal güçleri Cuma günü Filistinli üç gencin Mescid-i Aksa’nın kapılarından birinde iki işgal askerini öldürdükten sonra işgal güçleriyle girdikleri çatışmada şehit olmalarının ardından Mescid-i Aksa’yı kapatmış ve cuma namazı kılınmasına izin vermemişti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.