İAEK Başkanı Salihi: Hak yolunda hareket edenlerin kültüründe hiçbir zaman, ümitsizlik, yavaşlama ve durmanın yeri yoktur

  • 01 Ağustos 2015
  • 701 kez görüntülendi.
İAEK Başkanı Salihi: Hak yolunda hareket edenlerin kültüründe hiçbir zaman, ümitsizlik, yavaşlama ve durmanın yeri yoktur

İran Atom Enerjisi Kurumu Başkanı İAEK, İran halkının ilerleme ve kalkınma yolunda olduğunu açıkladı.

İran Atom Enerjisi Kurumu Başkanı İAEK Ali Ekber Salihi, bugün Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif ile “Pehlivanlık Kültürü” Ulusal Günü dolayısıyla düzenlenen merasime katıldı.

Merasimin kulisinde gazetecilere konuşan Ali Ekber Salihi, hak yolunda hareket eden herkesin kültüründe hiçbir zaman, ümitsizlik, yavaşlama ve durmanın yerinin olmadığını belirtti.

İran halkının tarih boyunca, her daim mucit olduğuna işaret eden Salihi, İslam İnkılabı’nın zaferinden sonra da, İran halkının dünyaya yeni bir hükümdarlık şeklini sunduğunu ve düşmanlar karşısında direnerek zafer elde ettiğini vurguladı.

İran Atom Enerjisi Kurumu Başkanı Ali Ekber Salihi, batılıların, aşırı talepler peşinde olduğunu hatırlatarak, İran’ın yeni hükümdarlık yöntemiyle çağımızda, İslam dünyası ve ardından dünyada gerçek yeri ve konumuna ulaştığını söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.