İbrahim Caferi ve Seyyid Ammar Hekim Meşhed’de

  • 30 Aralık 2015
  • 890 kez görüntülendi.
İbrahim Caferi ve Seyyid Ammar Hekim Meşhed’de
Meşhed kentinde Hz. İmam Rıza (as) türbesi yöneticisi, Irak’ın er-Ramadi kentinin IŞİD terör örgütünün elinden kurtarılmasının, Irak ordusu ve halkı arasında sağlanan birlik ve dayanışmanın bir ürünü olduğunu bildirdi.

İRNA’nın bildirdiğine göre dün Meşhed kentinde Irak dışişleri bakanı İbrahim Caferi ve Irak İslami Yüksek Meclisi Başkanı Seyyid Ammar Hekim ile görüşen Hz. İmam Rıza (as) türbesi yöneticisi Ayetullah Vaizi Tabesi, Irak halkının gayretli bir halk olduğunu bildirerek, birlik, beraberlik, dayanışma ve direnişle Irak ve tüm İslami beldelerde terörist ve tekfiri güçleri mağlup etmenin mümkün olduğunu, müstekbirliğe karşı mücadelenin tüm İslam aleminde dikkate alınması gerektiğini bildirdi.

Irak dışişleri bakanı İbrahim Caferi de bu görüşmede IŞİD terörizmine karşı sürdürülen mücadeleyle ilgili bir rapor sunarak, tüm dünya müslümanları şunu bilmeliler ki bugün Irak halkı onlardan taraf vekaleten teröristlerle mücadele etmekteler” dedi.

Irak İslami Yüksek Meclisi Başkanı Seyyid Ammar Hekim de bu görüşmede Irak ordusu ve halk güçlerinin IŞİD terör örgütü karşısındaki son zaferlerine değinerek, yakın bir zamanda tüm İslam aleminin bu çirkef terör örgütünden temizlenmesi temennisini dile getirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.