İkrime Sabri: “Fanatik Yahudilerin Ezanı Susturma Çabaları Başarısız Olacak”

  • 03 Mart 2015
  • 781 kez görüntülendi.
İkrime Sabri: “Fanatik Yahudilerin Ezanı Susturma Çabaları Başarısız Olacak”

Yüksek İslami Heyet Başkanı Şeyh İkrime Sabri, fanatik Yahudilerin camileri ve kiliseleri hedef alan saldırılarında artış olduğuna dikkat çekerek, işgal yönetiminin fanatik Yahudileri desteklediğini söyledi.

Şeyh İkrime Sabri, Yahudi yerleşimciler tarafından kundaklanan ve duvarlarına ırkçı sloganlar yazılan Beytlahim’in batısındaki El-Cu’be köyü El-Hüda Camii’nde bu sabah (3 Mart Salı) yaptığı inceleme sırasında, fanatik Yahudilerin camilere ve kiliselere düzenlediği saldırılardan işgal hükümetinin sorumlu olduğunu ifade etti. Sabri, Yahudi yerleşimcilerin camilere işgal güçlerinin himayesinde ulaştıklarına ve kundaklama eylemlerini de yine işgal güçlerinin himayesinde gerçekleştirdiklerine dikkat çekti.

Kudüs’ten giden heyetin topraklarına sahip çıkan ve direnen El-Cu’be köyündeki El-Hüda Camii’nde incelemelerde bulunduğunu ve çirkin saldırının izlerini gördüğünü kaydeden Şeyh İkrime Sabri, heyetin köy halkına ve direnişine övgüde bulunduğunu, camilere düzenlenen saldırıları kınadığını bildirdi.

Şeyh İkrime Sabri, “Fanatik Yahudiler ezan sesini susturmak için ne kadar çabalarlarsa çabalasınlar başarılı olamayacaklar” dedi.

El-Hüda Camii müezzini İkrime Hamdan da kundaklanan camide onarım çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini açıkladı ve caminin onarımı için bağışta bulunanlara teşekkür etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.