İmam Ali Hamaney, İmam Humeyni (r.a) Yardım Kurumu’nun yeni başkanını atadı.

  • 06 Nisan 2015
  • 975 kez görüntülendi.
İmam Ali Hamaney, İmam Humeyni (r.a) Yardım Kurumu’nun yeni başkanını atadı.

Dünya Müslümanlarının ve Mustazaflarının Rehberi Seyyid İmam Ali Hamaney, İmam Humeyni (r.a) Yardım Kurumu’nun yeni başkanını atadı.

Sözkonusu yardım kurumunun yönetmeliğinde yapılan değişiklikler ardından Dünya Müslümanlarının ve Mustazaflarının Rehberi Seyyid İmam Ali Hamaney, kurumun yeni başkanıyla ilgili yayınladığı hükümle (daha önceden enerji bakanlığı görevinde bulunmuş olan) Perviz Fettah’ı kurumun yeni başkanı olarak atadı.

Dünya Müslümanlarının ve Mustazaflarının Rehberi Seyyid İmam Ali Hamaney, İslami ve kutsal amaçlar doğrultusunda çok değerli hizmet veren bu kurumun daha önceki yöneticilerine de bu zamana kadar gösterdikleri fedakarca çalışmalarını övdü ve bundan sonra da, bu kurumun, mahrumlar, ihtiyaç sahiplerin kendi ayakları üzerinde durmaları, öte yandan sosyal ve kültürel hizmet alanında daha fazla çaba göstermeleri gereğine önemle vurgu yaptı.

Dünya Müslümanlarının ve Mustazaflarının Rehberi Seyyid İmam Ali Hamaney, sözkonusu yardım kurumunun aziz İran halkının yardımlarıyla ayakta kaldığı ve o yardımlarla çok kıymetli hizmetlere imza attığını belirterek, bu hizmetler çerçevesinde hem hükümet hem meclis ve hem de yargı kurumunun rolünün de inkar edilmeyecek bir gerçek olduğunu bildirdi.

(İran’da İmam Humeyni (r.a) Yardım Kurumu, başta Filistin olmak üzere dünyanın değişik yerlerindeki ihtiyaç sahiplerine, mezhebi ve etnik bir ayırım göstermeksiniz gerçekleştirdiği hizmetlerle uluslar arası arenada tanınmış bir kurumdur.)

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.