İmam Hamanei: Düşman İslama Dayalı İktidardan Korkuyor

  • 09 Eylül 2018
  • 1.904 kez görüntülendi.
İmam Hamanei: Düşman İslama Dayalı İktidardan Korkuyor

İmam Hamanei, Ordu Deniz Kuvvetleri’ne ait İmam Humeyni (r.a) Askeri Üniversitesi tarafından düzenlenen öğrencilerin mezuniyet töreninde konuştu.

İmam Hamanei bugün sabah saatlerinde Ordu Deniz Kuvvetleri’ne ait İmam Humeyni (r.a) Askeri Üniversitesi tarafından düzenlenen öğrencilerin mezuniyet törenine katılarak yetkililerle İran milletine hitap etti.

Batı Asya Başta olmak üzere dünyanın farklı noktalarında yer alan istikrarsız ve huzursuz bölgelerine işaret eden İslam Devrimi Lideri, “ABD’nin başında bulunduğu sulta düzeninin çıkarları iç savaşların yaratılması, terörist faaliyetlerin artması ile bölgesel çatışmaların genişletilmesine bağlıdır; maalesef bölgedeki bazı ülkeler de onlara bu konuda destek veriyor” ifadelerinde bulundu.

ABD ile Siyonist Rejim’in amacını bölgede herhangi bir İslami gücün yükselişinden kaçınma olarak tanımlayan İmam Hamanei sözlerini şöyle sürdürdü: İslam’ın büyüleyici mesajının ezilenleri savunmak olduğunu bildikleri için İslam’a dayalı bir iktidarın kurulmasından korkuyorlar. Dünyadaki siyasi analistlerle uyanık şahsiyetler İran’ın Allah’ın yardımlarıyla ulusal gücüne güvenerek düşmanları bölgede hezimete uğrattığı dolayısıyla coşkulanıp mutlu oluyorlar.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.