İmam Hamaney’in Batılı Gençlere 2. Mektubunu 19 Milyon Kişi Ziyaret Etti

  • 15 Aralık 2015
  • 1.139 kez görüntülendi.
İmam Hamaney’in Batılı Gençlere 2. Mektubunu 19 Milyon Kişi Ziyaret Etti
İRİB dış Yayınlar bölümü internet sitelerinde 19. milyon ziyaretçiyle Dünya Mustazafları Rehberinin Avrupalı Gençlere 2. Mektubu en fazla ziyaret edilen sayfa özelliğini kazandı.

İRİB halkla ilişkiler ofisi tarafından yapılan açıklamaya göre Dünya Müslümanları Rehberi İmam Ayetullah Seyyid Ali Hamanei’nin batılı gençlere hitaben yayınladığı 2. Mektubunun yayınlanmasının ardından İRİB dış yayınlar kanalları İnternet siteleri bu değerli mektubu kendi izleyicileri ve okuyucuları ile paylaştılar.

Bu mektub, İRİB Dış yayınlar internet sitelerinde yer alması ardından yoğun bir takipçi tarafından ziyaret edilmiş ve takipçiler mektupla ilgili kendi olumlu görüşlerini aktarmışlardır. Yapılan açıklamada şu ana kadar sadece İRİB dış yayınlar internet sitelerinde İslam İnkılabı Rehberinin Avrupalı Gençlere 2. Mektubu 19 milyonu aşkın takipçi tarafından ziyaret edilmiştir.

Dünya Mustazafları Rehberi Ayetullah Seyyid Ali Hamanei geçtiğimiz 29 Kasım tarihinde, Paris’te vuku bulan 13 Kasım terör olayları ardında Avrupalı Gençlere hitaben 2. Mektubunu yayınlayarak terörizmin perde arkasındaki ellerini açıklayarak Avrupalı gençlerden olaylara daha duyarlı yaklaşmalarını istemişti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.