İmam Humeyni’nin rihlet yıldönümü programları açıklandı

  • 29 Mayıs 2017
  • 1.114 kez görüntülendi.
İmam Humeyni’nin rihlet yıldönümü programları açıklandı

Rahmetli İmam Humeyni’nin rihlet yıldönümü merasimi tertip komitesi sekreteri, İslam Cumhuriyeti Kurucusu’nun rihlet yıldönümü etkinliklerinin 4 Haziran Pazar günü akşam saatlerinde İmam Humeyni’nin pak türbesinde düzenlenecek merasimle başlayacağını bildirdi.

Rahmetli İmam Humeyni’nin rihlet yıldönümü merasimi tertip komitesi sekreteri Muhammed Ali Ensari bugün düzenlediği basın toplantısında, İslam Cumhuriyeti Kurucusu Rahmetli İmam Humeyni’nin rihlet yıldönümü merasimi 4 Haziran tarihinde İmam Humeyni’nin pak türbesinde saat 18-20 düzenleneceğini ve İslam İnkılabı Rehberi’nin bu etkinlikte konuşma yapacağını bildirdi.

Yetkili, Ramazan ayına tekabül ettiği için İmam Humeyni’nin rihlet yıldönümü merasiminin bu yıl akşam saatlerinde düzenleneceğini ifade ederek, merasime, ülkenin mülkü ve askeri yetkilileri ve halkın yanısıra İslam ülkelerinin Tahran büyükelçilerinin de katılacağını sözlerine ekledi.

Hş. 14 Hordat, Hk. 9 Ramazan, 4 Temmuz tarihi, İslam Cumhuriyeti Kurucusu Rahmetli İmam Humeyni’nin 29. vefat yıldönümüdür.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.