İmam Seyyid Ali Hamanei: Eğer bir millet İslam ve kendi kimliğini benimseyen lidere sahip olursa düşmanlar herhangi bir kötü şey yapamaz

  • 01 Mart 2018
  • 1.172 kez görüntülendi.
İmam Seyyid Ali Hamanei: Eğer bir millet İslam ve kendi kimliğini benimseyen lidere sahip olursa düşmanlar herhangi bir kötü şey yapamaz

Dünya Müslümanları Ve Mustazafları İmamı Hazreti İmam Seyyid Ali Hamanei, Tahran’da bulunan Suriye Vakıflar Bakanı Muhammed Abdul Settar’ı kabul etti.

Hazreti İmam Seyyid Ali Hamanei, Tahran ziyaretinde bulunan Suriye Vakıflar Bakanı Muhammed Abdul Settar ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Hazreti İmam Seyyid Ali Hamanei, Suriye hakkında, “Bugünlerde Suriye cephenin ön sırasında. Bu yüzden Suriye’deki direnişi destekleme bizim görevimizdir. Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad güçlü ve büyük bir savaşçı olduğunu gösterdi. Kendisi hiçbir şüpheye kapılmadan ayakta durdu. Bu bir ulus için çok önemlidir” ifadelerini kullandı.

Hazreti İmam Seyyid Ali Hamanei sözlerine şöyle devam etti: Günümüzde hakir ve hor görülen Müslümanlar aslında zillete düşen bir millet değildir; tersine bunları yöneten liderler alçaktır. Eğer bir millet İslam ve kendi kimliğini benimseyen lidere sahip olursa düşmanlar herhangi bir kötü şey yapamaz.

İslam İnkılabı’nın doğuşundan tam 40 yıl geçtiğini hatırlatan Hazreti İmam Seyyid Ali Hamanei , “İlk günden itibaren, dünyanın tüm güçleri bize karşı bir araya geldi. Hem ABD ve Sovyetler Birliği hem de NATO güçleri ve bölgedeki Arap devletleri hepsi birleştiler. Bizi çökertmeye çalıştılar fakat (günden güne) kendimizi geliştirdik. Bu ne anlama geliyor? Bunun ilk anlamı şu: Büyük güçlerin istediği herşey kesinlikle mümkün olacak değildir” açıklamalarında bulundu.

Bunlara ilave olarak Hazreti İmam Seyyid Ali Hamanei, “Bunlar milletleri aydınlatarak onlara güç ve umut sağlayacağına inanıyorum. İslami direnişi savunan milletler olarak kararlığımızda ciddi olduğumuz takdirde düşmanlar bizlere yönelik herhangi bir kötü şey yapmaya cesaret edemez” şeklinde konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.