İmam Seyyid Ali Hamanei: Nerede müstekbirliğe karşı İran’a ihtiyaç duyulursa yardımda bulunacağız

  • 23 Kasım 2017
  • 1.147 kez görüntülendi.
İmam Seyyid Ali Hamanei: Nerede müstekbirliğe karşı İran’a ihtiyaç duyulursa yardımda bulunacağız

İmam Seyyid Ali Hamanei, İran İslam cumhuriyetinin, müslümanlar arasında savaş ve çatışma çıkarmak isteyen müstekbirlik ve siyonizm karşısında durduğunu, bundan böyle de duracağını ve Allah’ın izniyle bu mücadelede muzaffer olacağını bildirdi.

Bugün sabah (Perşembe) “Ehli Beyt (as) Muhipleri ve Tekfiriler Meselesi” konferansına katılan konukları kabul eden İmam Seyyid Ali Hamanei, “Gerçi IŞİD Irak ve Suriye’de artık son noktaya gelip dayanmıştır, ama düşmanların hilesinden gaflete düşmemek gerekir. Çünkü Amerika, siyonist İsrail rejimi ve piyonları İslam’a karşı düşmanlıktan vazgeçmeyecekler ve muhtemelen IŞİD benzeri yeni bir komployu başka bir bölgede planlayarak hayata geçirecekler” dedi.

Muhtelif ülkelerdeki müslümanları, müstekbirlik ve küfür cephesine tahmil edilen bir gerçek niteleyen İmam Seyyid Ali Hamanei, İslam dünyasının bugün müstekbirlik ve küfür karşısında durabilecek güçte olduğunu ve İslam Şeriatini tam olarak hayata geçirmeyi hedefleyen İran İslam nizamının İslam düşmanlarına karşı zafer vesilesi olacağını söyledi.

Amerika ve siyonist İsrail rejimi tarafından İslam nizamına yönelik 40 yıldır uygulanan komplo, baskı ve yaptırıma değinen İmam Seyyid Ali Hamanei, “tüm bu baskılara rağmen açıkça ilan ediyorum ki nerede küfür ve müstekbirliğe karşı mukabele için İran İslam Cumhuriyetinin varlığına ihtiyaç olursa, orada yardım edecektir ve bu konunun dile getirtilmesinde de, artık hiç kimseyi dikkate almayacak” dedi.

İmam Seyyid Ali Hamanei Filistin meselesinin İslam dünyasının birincil meselesi olduğunu bildirerek, İslam düşmanlarına karşı galebenin antahtarının Filistin meselesi olduğunu, çünkü, küfür, istikbar ve siyonizm cephesinin İslami Filistin ülkesini gasbederek, orayı bölge ülkelerinin güvenliğini ihlal etmek yönünde bir üs olarak kullandığını ve İsrail kanser tümörüne karşı mücadele edilmek gerektiğini söyledi.

Müslümanlar arasında ihtilaf ve fitne çıkarmaktan İslam düşmanlarının asıl hedefinin siyonist İsrail rejimi için güvenli bir çevre oluşturmak olduğunu belirten İmam Seyyid Ali Hamanei, Filistin’in Filistin halkına geri döndüğü gün müstekbirliğe gerçek darbenin ineceğini hatırlatarak kendilerinin işte böyle bir gün için çalıştıklarını söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.