İmam Seyyid Ali Hamanei: Ordu gücünü günden güne arttırılmalıdır

  • 22 Nisan 2018
  • 3.174 kez görüntülendi.
İmam Seyyid Ali Hamanei: Ordu gücünü günden güne arttırılmalıdır

Hazreti İmam Seyyid Ali Hamanei bugün İran İslam Cumhuriyeti Ordusu Genel Komutanı ve Kara Kuvvetleri komutanlarını kabul ettiği görüşmede, yarınki ordunun bugünkünden daha iyi, güçlü, başarılı ve devrimci olması için ilerlemelerin sürmesi gerektiğini kaydetti.

Ordu ve Kara Kuvvetleri Günü dolaysıyla düzenlenen bu görüşmede Hazreti İmam Seyyid Ali Hamanei ordu gençlerine hitaben “Siz aziz gençlerden tüm beşeri kapasite, çaba ve girişimlerinizi ordunun gelişimi ve ilerleyişi için devreye sokmanızı istiyorum” diye beyanatta bulundu.

Başkumandan, Ordu Genel Komutanı Tümgeneral Abdurrahim Musevi’nin devrimci ve birleştirici tutumunu takdir ederek, Tümgeneral Musevi’nin Silahlı Kuvvetlerin birliği konusunda çok iyi konuşma yaptığını, bu konuşmaların ise yönetim bilgeliği ve batın temizliğini gösterdiğini ve orduyu halkın gözünde daha da değerli kıldığını ifade etti.

18 Nisan İran takviminde İslam Cumhuriyeti Ordusu ve Kara Kuvvetleri Günü’dür.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. ilm dedi ki:

    Allah’ın arslanı imam Ali..”ilmin kapısı idi”
    iran’ın ruhani lideri imam Ali Hamanei yukarıda ki temsili söz ilmin kapısı ve savaş arasında nasıl bir korelasyon kurmaktadır
    İslam coğrafyası bilimsel geri kalmışlıktan ziyade dini ilimlerde hala hurafelerle kutuplaşmalarla uğraşmaşta!! Savaşa gerek yok… islam dünyasının kutuplaşması var ehli küfür ile veya batı ile savaşmak için luzum yok

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.