İmam Seyyid Ali Hamaney, Seferberlik Kurumu’na mensup binlerce komutanı kabul etti

  • 25 Kasım 2015
  • 1.241 kez görüntülendi.
İmam Seyyid Ali Hamaney, Seferberlik Kurumu’na mensup binlerce komutanı kabul etti

Dünya Müslümanlarının ve Mustazaflarının Rehberi Seyyid İmam Ali Hamaney, Seferberlik Kurumu’na mensup binlerce komutanı kabul etti.

İran Seferberlik Gücü’ne (Besiç) mensup 2500 komutanı görüşmeye kabul eden Dünya Müslümanlarının ve Mustazaflarının Rehberi Seyyid İmam Ali Hamaney, 26 Kasım Mustazaflar Seferberlik Kurumu Günü arifesinde olmak münasebetiyle tebriklerini ileterek, “Bazı ülkelerde baskıya karşı mücadele sırasında direniş grupları oluşturulmuştur, lakin zafere ulaştıktan sonra direniş gruplarının nitelik ve nicelik açısından geliştirilmesi sadece Seferberlik Gücü’ne özeldir” dedi.

“Seferberlik çerçevesinde halk yeteneklerinin geliştirilip gerçekleştirilmesi Seferberlik Gücü’nün şaşırtıcı hakikatlerinden biridir” ifadesini kullanan Dünya Müslümanlarının ve Mustazaflarının Rehberi Seyyid İmam Ali Hamaney, “Kustal Savunma Dönemi’nin seçkin ve büyük gazilerinin yanı sıra nükleer şehitler gibi teknolojik ve bilimsel alanda büyük adımlar atanlar da her zaman Besiç üyesidir” beyanında bulundu.

Seferberlik Kurumu’nun en önemli özelliklerinden birinin askeri, bilimsel, teknolojik, sanatsal, kültürel ve direniş ekonomisi gibi alanlarda etkin bulunmak olduğunu söyleyen Dünya Müslümanlarının ve Mustazaflarının Rehberi Seyyid İmam Ali Hamaney, “Direniş ekonomisi alanında Seferberlik Gücü potensiyellerinden yararlanmak için devlet yetkililerine tavsiyelerde bulundum, lakin Serberlik Gücü yetkilileri duyarlı olmalı. Çünkü hassas meseleler olan iktisadi ve mali konularda düşman komplolar kurmuş olabilir” diye konuştu.

Mustekbirler tarafından yönetilen yayın kuruluşlarının Filistin konusundaki acımasız tavırlarına değinen Dünya Müslümanlarının ve Mustazaflarının Rehberi Seyyid İmam Ali Hamaney, “Bu yayın kuruluşları, yurtlarının işgal altına alınması ve evlerinin yıkılmasına itiraz edip ‘siyonistlere’ taş fırlatan bir halkı terörist olarak adlandırıyor!” dedi.

Dünya Müslümanlarının ve Mustazaflarının Rehberi Seyyid İmam Ali Hamaney, Bahreyn konusuna da işaret ederek, “Bahreyn halkının suçu nedir? Acaba onlar halktan herkesin oy verme hakkına sahip olmasından başka bir şey mi istiyorlar? Bu demokrasi değil midir! Batılılar demokrasiden yana olduklarını iddia etmiyorlar mı?” ifadelerini kullandı.

Mazlum Yemen halkının aylarca aralıksız saldırılara maruz kaldığına değinen Dünya Müslümanlarının ve Mustazaflarının Rehberi Seyyid İmam Ali Hamaney, “Bu gibi durumlarda demokrasi ve insan haklarından yana olduklarını iddia eden kuruluşlar, Yemen halkına karşı saldırılar düzenleyenleri savunurlar” sözlerini de konuşmasına ekledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.