İmam Seyyid Ali Hamaney’in Büro Başkanı: IKBY’deki referandum Siyonist Rejim’in kurduğu bir komplo

  • 27 Eylül 2017
  • 998 kez görüntülendi.
İmam Seyyid Ali Hamaney’in Büro Başkanı: IKBY’deki referandum Siyonist Rejim’in kurduğu bir komplo

İmam Seyyid Ali Hamaney’in Büro Başkanı, Hüccet’ülislam Muhammed Muhammedi Golpaygani, IKBY’deki referandumun Siyonist Rejim’in kurduğu bir komplo olarak değerlendirdi.

İmam Seyyid Ali Hamaney’in Büro Başkanı Hüccet’ülislam Muhammed Muhammedi Golpaygani, Batı Azerbaycan eyaletinde Bereket Vakfı okullarının açılış töreninde video konferans aracılığıyla yaptığı açıklamada, IKBY’de düzenlenen tarıtışlmalı bağımsızlık referandumunu bir facia olarak değerlendirdi.

Irak’ın toprak bütünlüğünün İran ile diğer komşu ülkeleri için büyük önem taşıdığına işaret eden Hüccet’ülislam Muhammedi Golpaygani, şunları kaydetti: Şüphesiz ki, bunlar Siyonist Rejim’in kurduğu komplodur. Zira terör örgütü DEAŞ’ın çöküş aşamasında ve Tümgeneral Kasım Süleymani’nin yakında DEAŞ’ın bitişi kutlamalarının yapılacağını duyurduğu zaman yeni bir konu gündeme getirilmiştir.

Bunlara ilave olarak İnkılap Rehberi Büro Başkanı, “Referandum konusu ve beraberindeki sorunlar, hem kendileri hem de komşu ülkeler için büyük sıkıntılar getirecektir” şeklinde konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.