İmam Seyyid Ali Hamenei, General Süleymani’ye hitaben: İnsanlığa büyük hizmette bulundunuz

  • 22 Kasım 2017
  • 1.216 kez görüntülendi.
İmam Seyyid Ali Hamenei, General Süleymani’ye hitaben: İnsanlığa büyük hizmette bulundunuz

İslam İnkılabı Rehberi İmam Ayetullah Seyyid Ali Hamenei, Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı General Süleymani’nin IŞİD diye bilinen habis şecerenin istilasına son verilmesiyle ilgili mektubuna verdiği cevapta, “Siz, IŞİD kanser tümörünü dağıtarak, bölge ülkeleri ve İslam dünyasına hizmette bulunmanın yanı sıra aynı zamanda tüm halklara ve insanlığa büyük hizmette bulundun” dedi.

İslam İnkılabı Rehberinin tüm general Kasım Süleymani’ye mektubu şu şekildedir:

Bismillahirrahmanirrahim

İslam’ın yiğit komutanı ve Allah yolunun mücahidi Tümgeneral Hacı Kasım Süleymani (Allah başarını daim kılsın)

Tüm varlığımla Allah cc.a hamt ederim ki sizin ve mücadele arkadaşlarınızın muhtelif seviyelerdeki fedakarca mücadeleniz sayesinde bereket bahşetti ve dünyanın tağutları tarafından ekilen habis ağacın kökünü Irak ve Suriye’de siz Allah’ın Salih kulların eliyle kuruttu. Elbette bu, sadece zalim ve yüzü kara IŞİD grubuna vurulmuş bir darbe değildi, aynı zamanda bölgede iç savaş çıkararak, Siyonist karşıtı direnişi yok etmek ve bu sapık, zalim grup liderleri vasıtasıyla bağımsız devletleri zayıflatmayı hedefleyen şeytani siyasetlere de bir darbeydi. Amerikanın önceki ve şimdiki hükümetlerine ve bu terör örgütlerini oluşturup her türlü imkan ve donanımı sağlayarak, batı asya bölgesinde kendi uğursuz sultalarını hakim kılmak isteyen onların bu bölgedeki bağımlı rejimlerine ve gasıp Siyonist İsrail rejimine de darbeydi. Siz bu kanser ve ölümcül kütleyi yok etmekle sadece bölge ülkeleri ve İslam dünyasına değil, tüm milletler ve insanlığa büyük hizmette bulundunuz. Bu ilahi nusret ve yardım gerçekte “ve ma remeyte iz remeyt velakin Allah’ı rema « وَمَا رَمَيْتَ إِذْ رَمَيْتَ وَلَـکِنَّ اللّهَ رَمَي» …” (Ey peygamber! Onlara ok fırlatan sen değildin bilakis Allah Taala attı…) ayeti kerimesinin somut bir örneğiydi ki sizin ve savaş arkadaşlarının gece gündüz verdiğiniz mücadeleden ötürü size ödül olarak verilmiştir.

Bu zaferi samimi kalbimle sizlere kutluyorum, aynı zamanda şunu vurgulamak isterim ki düşman’ın hilesi karşısında gaflete düşmemelisiniz.

Ağır bir yatırımla bu uğursuz komployu hazırlayanlar sessiz oturmayacak ve onu bu bölgenin bir başka kesiminde veya daha farklı bir şekilde ikinci bir kez hayata geçirmeye çalışacaklar. Özgüvenin korunması, bilinçliğin korunması, vahdetin korunması, Tehlikeli atıkların giderilmesi, basiret artırıcı kültürel çalışma ve kısacası çok geniş boyutlu hazırlıktan gaflet olunmaması gerekir.

Sizi ve Irak ve Suriye’den mücahit kardeşlerinizi ve diğerlerini büyük Allah’a emanet ediyor, hepinizi selamlıyor ve hakkınızda dualarda bulunuyorum.

Allah’ın selam ve rahmeti üzerinize olsun

Seyyid Ali Hamenei

21 Kasım 2017

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.