İngiliz milletvekili Galloway: Filistinli bebek, bir hayvan kadar önemsenmedi

  • 01 Ağustos 2015
  • 772 kez görüntülendi.
İngiliz milletvekili Galloway: Filistinli bebek, bir hayvan kadar önemsenmedi

Dünya basınının Filistin’de diri diri yakılan bebeğe, aslan Cecil’e yer verdiği kadar bile önemsememesi tepkilere neden oldu. , bu durum için, “Çünkü Filistinli bir bebeğin kanının ucuz olduğunu düşünüyorlar” dedi

Filistin’de Yahudi terör örgütünün, Batı Şeria’da Filistinlilere ait evi ateşe vermesi sonucu bir bebeğin hayatını kaybettiği saldırının dünya basınında büyük görülmemesi tepkilere neden oldu.

İngiliz eski milletvekili George Galloway, batı basınının Zimbabve’de bir Amerikan tarafından öldürülen aslan Cecil’e büyük önem vermesi ve Filistinli bebeği önemsememesine tepki gösterdi.

Daha önce özellikle Batı basınında sayfalar dolusu çıkan bir habere gönderme yapan Galloway, Twitter sayfasında, “Zimbabve’de aslan Cecil’in bir Amerikan diş hekimi tarafından öldürülmesi büyük olay olmuştu. Dünya basını Ali bebek için sessiz kalırken, aslan Cecil için feryat etti. Çünkü Filistinli bir bebeğin kanının ucuz olduğunu düşünüyorlar” cümlelerini yayınladı.

ABD’li diş hekimi Walter James Palmer, gittiği Zimbabve’de ülkenin ulusal simgesi haline gelen 13 yaşındaki aslan Cecil’i öldürdükten sonra leşiyle poz vermişti.

Zimbabve hükümeti, Palmer’in yargılanması için ABD’den resmi talepte bulunmuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.