İntifada Gençliği Koalisyonu Yarını “Şehitlere Vefa Günü” İlan Etti

  • 12 Kasım 2015
  • 752 kez görüntülendi.
İntifada Gençliği Koalisyonu Yarını “Şehitlere Vefa Günü” İlan Etti

İntifada Gençliği Koalisyonu, Filistin halkını işgal güçleriyle çatışmaları tırmandırmaya davet ederek 13 Kasım Cuma gününü “Şehitlere Vefa Günü” ilan etti.

İntifada Gençliği Koalisyonu, bugün (12 Kasım Perşembe) Gazze’de düzenlediği basın toplantısında, işgal güçleriyle çatışmaları tırmandırmanın gençlerin intifadayı sürdürme arzusunu göstereceğini söyledi.

Kudüs İntifadası’nın ve öncesindeki intifadaların işgal güçlerinin baskılarının ve terörünün Filistin halkının iradesini ve azmini kıramayacağını ispat ettiğini kaydeden İntifada Gençliği Koalisyonu, intifada seçeneğinin geçmişte olduğu gibi bugün de Filistin halkını birleştirdiğini ifade etti.

İntifada Gençliği Koalisyonu, “İşgal altındaki Filistin’in işgalcilerle temas noktalarının hepsinde çatışmaları alevlendirelim ve öfkeli gençler temeli Filistin sabiteleri olan birlik ve bütünlük tablosu çizsinler” dedi.

23 Kasım’da Kudüs İntifadası’na destek için büyük bir konferans düzenleyeceklerini bildiren İntifada Gençliği Koalisyonu, Yahudileştirme faaliyetlerine karşı direnen Kudüs halkına da selamlarını gönderdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.