Irak dışişleri bakanlığından münafıkların çıkarılmasıyla ilgili açıklama

  • 11 Eylül 2016
  • 778 kez görüntülendi.
Irak dışişleri bakanlığından münafıkların çıkarılmasıyla ilgili açıklama

Irak dışişleri bakanlığı dün gece Bağdat’ın yakınındaki Liberti üssünden münafık teröristlerin tamamının başka bir ülkeye intikal edilmesinden dolayı memnuniyetini bildirdi.

İRNA’nın haberine göre Irak başbakanlığı bürosundan yapılan açıklamada, Halkın Münafıkları adlı teröristlerin ülkeden tamamen çıkarılmasının Irak için önemli bir dönüm noktası olduğu bildirildi ve Irak dışişleri bakanlığı da,  konuyla ilgili yayınladığı bildiride,  teröristlerin ülkeden çıkarılmasının  Irak için büyük ve önemli bir kazanım olduğuna vurgu yapıldı.

Irak dışişleri bakanlığı sözcüsü Ahmed Cemal yaptığı açıklamada, Irak dışişleri bakanlığının bu girişimden son derece memnun olduğu ve bunu büyük kazanım olarak gördüklerini söyledi.  Ahmed Cemal, münafık teröristlerin ülkeden çıkarılmasının Irak halkı ve devletinin  çok önemli bir isteği olduğunu ve bunun da bugün itibariyle gerçekleştiğini söyledi.

Cemal, teröristlerin Arnavutluk’a intikaliyle ilgili olarak ortamın hazırlanmasında işbirliği yapan uluslararası  kuruluşlara teşekkür etti ve Arnavutluk’u da  övdü.

Liberti üssünde bulunan son 280 terörist  Irak topraklarından Arnavutluk’a intikal ettirilmişti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.