Irak Nüceba Hareketi Genel Sekreteri’nden Amerikan Kongresine Tepki

  • 18 Kasım 2017
  • 1.100 kez görüntülendi.
Irak Nüceba Hareketi Genel Sekreteri’nden Amerikan Kongresine Tepki

Irak Nüceba İslami Direniş Hareketi Genel Sekreteri, Amerikan kongresinin bu harekete yönelik yaptırım tasarısını sert eleştirerek ABD kongresinin böyle bir girişimde bulunmasının Irak direniş güçlerinin hakkaniyetini gösterdiğini bildirdi.

Tesnim haber ajansının bildirdiğine göre Amerikan kongresinin bu harekete yönelik yaptırım tasarısına tepki gösteren Irak Nüceba Hareketi Genel Sekreteri Şeyh Ekrem el-Kaabi, Irak direniş güçlerinin Amerika tarafından terör örgütleri listesinde yer almasından her hangi bir korkularının olmadığını, zira bu girişimin Washington tarafından her zaman bekledikleri bir girişim olduğunu bildirdi.

Irak Nüceba Hareketi sözcüsü Seyyid Haşim el-Musevi de ABD kongresinin kendilerine karşı yaptırım kararı almasının bu direniş gücünün faaliyetlerini kesinlikle etkilemeyeceğini, Irak Nüceba Hareketinin terörizm aleyhindeki mücadelesini sürdüreceğini ve tüm bu baskıların Irak Nüceba Hareketinin Suriye’den çıkması amacıyla yapıldığını bildirdi.

Seyyid Haşim el-Musevi, Irak direnişinin Suriye’de terörizme karşı mücadelesinin terör örgütlerinin kesin olarak bu topraktan temizlenmesine kadar devam edeceğini bildirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.