“Irak’ta IŞİD’e nihai zaferin ilanı kesindir”

  • 26 Haziran 2017
  • 1.244 kez görüntülendi.
“Irak’ta IŞİD’e nihai zaferin ilanı kesindir”

Irak Federal Polis Teşkilatı Komutanı, bu ülkede terör örgütü IŞİD’in tamamen hezimete uğratılması ve nihai zaferin ilan edilmesinin kesin olduğunu belirtti.

Irak Federal Polis Teşkilatı Komutanı Tümgeneral Raid Şakir Cevdet yaptığı açıklamada, Irak güçlerinin Musul’un eski semtinde IŞİD’in işgalinde geri kalan alanın üçte ikisinde kontrol sağladığını ve IŞİD’e karşı nihai zaferin kesinlikle ilan edileceğini, bunun için sadece zamana ihtiyaç olduğunu kaydetti.

Raid Cevdet yaptığı açıklamada, Musul’da bütün cephelerde Irak birliklerinin ilerlemekte olduğunu hatırlatarak, Irak güçlerinin Musul’un eski mahallesinin merkezindeki Faruk Caddesi’ne girmeyi başardıklarını vurguladı.

Irak Federal Polis Teşkilatı Komutanı, Irak güçlerinin terör örgütü IŞİD’in Eski Musul’daki son kalesi sayılan Siraçhane bölgesine çok yaklaştıklarını ifade etti.

Bu arada Irak Ortak Harekat Komutanlığı Savaş Enformasyon Merkezi yaptığı açıklamada, Musul’da kurtarılan mahallelerden birine sızmaya çalışan terör örgütü IŞİD mensuplarının püskürtüldüğünü ve çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.