İran: ABD milli takımının girişi incelenecek

  • 30 Ocak 2017
  • 1.164 kez görüntülendi.
İran: ABD milli takımının girişi incelenecek

İran Dışişleri Bakanlığı, ABD güreş heyetinin İran’da organize edilecek dünya serbest güreş şampiyonası’na katılıp katılmayacağıyla ilgili bir duyuru yayınladı.

İran Dışişleri Bakanlığı, ABD güreş heyetinin İran’da düzenlenecek olan 2017 Dünya Serbest Stil Güreş Dünya Kupası’na katılıp katılmayacağıyla ilgili bir duyuru yayınlayarak, bu konunun incelenmekte olduğunu belirtti.

İran Dışişleri Bakanlığı’nın yayınladığı duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“15-16 Şubat 2017 tarihlerinde İran’da düzenlenecek olan Dünya Serbest Stil Güreş Dünya Kupası’na ABD güreş heyetinin katılıp katılmayacağı ile ilgili basında asılsız haberler yayınlanmıştır. Bu bağlamda İran Dışişleri Bakanlığı 28 Ocak 2017 tarihinde yayınladığı duyuruya dayanarak, söz konusu sorun İran Dışişleri Bakanlığı’nda öngörülen özel komite tarafından incelenecektir”.

28 Ocak tarihinde duyuruda şu ifadeler yer almıştı: “İran İslam Cumhuriyeti, İran vatandaşlarının onurunu korumak amacıyla ve aynı zamanda ABD vatandaşlarına saygı duyarak, bu ayrımcı politikalara karşı hukuki ve siyasi tepkilerle beraber aynı kısıtlama politikalarını uygulayacağını duyurmak istiyor”.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.