İRAN: Amerika’ya Gereken Cevabı Meydanlarda Vereceğiz

  • 15 Temmuz 2017
  • 1.336 kez görüntülendi.
İRAN: Amerika’ya Gereken Cevabı Meydanlarda Vereceğiz

İran Silahlı Kuvvetler Sözcüsü; Amerika’nın İran İslam Cumhuriyetine yönelik yeni yaptırım kararlarına ilişkin “Amerika’yı derinden sarsacak ve ağır zararlar vereceğimiz planlarımız var”

İran Silahlı Kuvvetler Sözcüsü General Seyyid Mesut Cezayiri, Amerika’nın son yaptığı açıklamalara karşılık olarak; “Amerikalılar küçük bir çocuk gibi İran hakkındaki arzularını tekrar edip duruyorlar. İran ise bölgeden teröristleri sürmeye devam ederken bu kutsal yolda asla taviz vermemektedir” ifadelerini kullandı.

“Amerikalıların İran İslam Cumhuriyetini ortadan kaldırma rüyaları bizim için boş bir hezeyandan ibarettir. Biz, Amerika’nın bize yönelik tehditlerinden dolayı endişeli değiliz” açıklamasını yapan General Cezayiri, ABD makamlarının İran’a yönelik açıklamalarına cevap olarak, “onlara gereken cevabı meydanlarda vereceğiz” dedi.

Halkına ve inkılabın değerlerine bağlı olan bir devletin hiçbir zaman psikolojik medya kampanyalarının veya top ve silahların etkisinde kalmayacağına işaret eden General Cezayiri, Amerika’nın İran İslam Cumhuriyetine yönelik yeni yaptırım kararlarına ilişkin; “Amerika’yı derinden sarsacak ve ağır zararlar vereceğimiz planlarımız var” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.