İran cumhurbaşkanı halkın inkılab yıldönümü merasimlerine katılmasını övdü

  • 12 Şubat 2017
  • 1.113 kez görüntülendi.
İran cumhurbaşkanı halkın inkılab yıldönümü merasimlerine katılmasını övdü

İslami İran cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, yayınladığı mesajda, İran halkının İslam inkılabının 38. zafer yıldönümü kutlamalarına görkemli katılımını övdü.

Ruhani mesajında, İran milletinin İslam inkılabının 38. zafer yıldönümü yürüyüşüne milyonluk kitleler halinde katılımının ülkenin  bağımsızlığını güçlü bir şekilde savunduğunu, İslam inkılabı değerlerine bağlılığını ve İslam Cumhuriyeti nizamının çabaları ve hizmetlerine ümit bağladığını gösterdiğini bildirdi.

İslami İran Cumhurbaşkanı, İran halkının kutlamalara milyonluk kitleler halinde katılımıyla düşmanın umudunu kırdığını ve inkılab dostlarını sevindirdiğini belirterek, bu durumun İran İslam Cumhuriyetinin  her yerinde görüldüğünü, bu tablonun bir kez daha İran milletinin  tehditlere karşı birlik ve beraberlik içinde olduğunu ortaya koyduğunu gösterdiğini kaydetti ve İran İslam Cumhuriyetinin ilerleme ve kalkınma alanındaki  yoluna devam edeceğinin altını çizdi.

İran halkı geçen cuma günü İslam inkılabının 38. zafer yıldönümünde,  kadını erkeği, yaşlısı çocuğuyla milyonluk kitleler halinde  kutlamalara katılmış ve İslam inkılabı  ve İslam inkılabı rehberine  bağlılığını ve biatını tazelemiştir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.