İran Cumhurbaşkanından ordu komutanına tebrik

  • 23 Ağustos 2017
  • 1.171 kez görüntülendi.
İran Cumhurbaşkanından ordu komutanına tebrik

İslami İran Cumhurbaşkanı, ordu komutanlığına yeni atanan Tümgeneral Seyyid Abdurrahim Musevi’ye kutlama mesajı göndererek, Seyyid Imam Ali Hamaney tarafından İran İslam Cumhuriyeti Ordusu Komutanlığına atanmasını tebrik etti.

Cumhurbaşkanlığı enformasyon merkezinden yapılan açıklamaya göre Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani dün öğleden sonra gönderdiği bu mesajında Tümgeneral Seyyid Abdurrahim Musevi’nin ordu komutanlığı döneminde İslami İran düzeninin daha da güçlenmesi ve caydırıcı ve savunma gücünün artması ve İran silahlı kuvvetlerinin görkemliliğinin daha gelişmesi temennisini dile getirdi.

Seyyid Imam Ali Hamaney ve İran Silahlı Kuvvetleri Komutanı Ayetullah Seyyid Ali Hamanei, İran ordusu Genelkurmmay Başkanı ve İran Silahlı Kuvvetleri Genelkurmay Başkan yardımcılarını atamış ve atamayla Seyyid Abdurrahim Musevi ordu komutanlığına getirtilmişti.

Seyyid Imam Ali Hamaney, İran eski ordu komutanı Tümgeneral Ataullah’a, göstermiş olduğu üstün hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini bildirerek Tümgeneral Seyyid Abdurrahim Musevi’yi İran Ordu Komutanlığı görevine atadı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.