İran Devrim Muhafızları: Çocuk katili Siyonist rejim yenilgiye mahkum

  • 31 Mart 2018
  • 974 kez görüntülendi.
İran Devrim Muhafızları: Çocuk katili Siyonist rejim yenilgiye mahkum

İran Devrim Muhafızları Ordusu, ABD ve müttefiklerinin sahte ve çocuk katili Siyonist rejim için güvenli alan oluşturma çabalarının yenilgiye mahkum olduğunu belirtti.

Devrim Muhafızları açıklamada, Siyonistler’in Büyük Dönüş Yürüyüşüne katılan Filistinlileri katliam etmelerini kınayarak, işgalci ve ırkçı Siyonist rejimin Filistinlilere karşı işlediği yeni cinayetin bir kez daha Siyonistler’in Filistin İslami direnişinin kapasitesi ve yeni intifadasının oluşmasından dehşet ve vahşete düştüğünü gösterdiği ifade edildi.

Açıklamanın devamında şöyle denildi: Zalim Siyonist rejimin Gazze’deki yeni vahşi cinayetleri deşifre edildiğinde, bazı gerici ve başkalarına bağımlı Arap ülkelerindeki hain yöneticilerin Filistin topraklarını işgal edenlerle gizli ilişki kurmak için çirkin anlaşmalarının bir yere varamayacağı gerçeği anlaşılıyor.”

Devrim Muhafızları Ordusu ayrıca bu ordunun İran milletinin güçlü kolu olarak Müslüman Filistin halkına yardım için elinden geleni esirgemeyeceğini vurguladı.

Dün Siyonistler’in Toprak Günü eylemine katılan Filistinliler’e düzenlediği saldırılarda en az 17 kişi şehit olurken 1400 kişi de yaralandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.