İran Devrim Muhafızları Kara Kuvvetleri Komutanı: Askererimiz İran Sınırlarının Güvenliğini Tam Anlamıyla Sağladı

  • 05 Nisan 2016
  • 737 kez görüntülendi.
İran Devrim Muhafızları Kara Kuvvetleri Komutanı: Askererimiz İran Sınırlarının Güvenliğini Tam Anlamıyla Sağladı

İran Devrim Muhafızları Kara Kuvvetleri Komutanı Tuğgeneral Muhammed Pakpur; komutanlar, çalışanlar ve sorumluların katıldığı yeni yıl merasiminde şunları söyledi:Son yıllarda ülkenin kuzeybatısı, batısı ve güney doğusunda Devrim Muhafızları Kara Kuvvetleri tarafından kapsamlı ve olağanüstü askeri tatbikatlar yapıldı ve mühendislik çalışmalarında bulunuldu ve bu tatbikatlar, İran İslam Cumhuriyeti sınırlarında kalıcı güvenlik ve istikrarın oluşmasını sağladı. Bu büyük eylem, bizim askerlerimizin cesaretiyle elde edildi.

Bu gün iftiharla, İslam yolunda canlarını feda eden şehitlerimizin çabaları neticesinde, sorumluluğu Devrim Muhafızları Kara Kuvvetlerinde olan ülkenin kuzeybatı ve batı sınır bölgeleri teröristlerden temizlenmiştir. Askerlerimiz bu bölgede kalıcı bir varlığa sahiptir.

Geçen yıl Devrim Muhafızları Kara Kuvvetleri uzman ve çalışanları tarafında Allah’ın izniyle tamamlanan yüksek gerilimli fiber optiklerin sınırda geçişi zor bölgelere intikali, özellikle bölgedeki sert kış şartlarında, askerler için teknik ve refah ortamının sağlanmasına ve güvenliğin artmasına neden olacaktır. Bu başarıları elde etmek çok değerlidir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.