İran Devrim Muhafızları Komutanı: Düşmanlar Tüm Çabalarına Rağmen Yenildiler

  • 16 Nisan 2018
  • 1.043 kez görüntülendi.
İran Devrim Muhafızları Komutanı: Düşmanlar Tüm Çabalarına Rağmen Yenildiler

Ä°ran Devrim Muhafızları Ordusu Genel Komutanı Tümgeneral Caferi; Ä°slam dünyası içinden tekfircileri Ä°slam’a karşı koymak için mobile ettiklerini, ancak yine yenildiklerini, bunun Ä°slam Ä°nkılabının iktidarı ve Ä°slam Ä°nkılabı Rehberi’nin dahiyane liderliÄŸini gösterdiÄŸini belirtti.

Ä°ran Devrim Muhafızları Ordusu Genel Komutanı Tümgeneral Muhammed Ali Caferi bugün Gönüllü Seferberlik TeÅŸkilatı yeni ve eski baÅŸkanı için düzenlenen devir teslim töreninde yaptığı konuÅŸmada; Ä°slam Ä°nkılabı Rehberi’nin beyanatında Ä°slam Ä°nkılabı ve direniÅŸ cephesinin zaferlerine vurgu yaptığını hatırlatarak, kritik dönemi de geride bırakacaklarını kaydetti.

Tüm düşmanların içeride ümitsizlik pompalamak için seferber olduklarına dikkat çeken Komutan Caferi, geçtiÄŸimiz sene terör örgütü IŞİD’in yok edildiÄŸini hatırlattı.

Tümgeneral Caferi; Ä°slam dünyası içinden tekfircileri Ä°slam’a karşı koymak için mobile ettiklerini, ancak yine yenildiklerini, bunun Ä°slam Ä°nkılabının iktidarı ve Ä°slam Ä°nkılabı Rehberi’nin dahiyane liderliÄŸini gösterdiÄŸini vurguladı.

Devrim Muhafızları Komutanı; gönüllü halk güçlerinin her alanda her daim aktif ve dinamik bir güç olması gerektiÄŸinin altını çizerek, bu güçlerin imza attığı baÅŸarılarından söz etti. General Fazli’ye Gönüllü Seferberlik TeÅŸkilatı’ndaki görev süresi boyunca verdiÄŸi emeklerden dolayı teÅŸekkür etti. TeÅŸkilatın yeni baÅŸkanı General Sepehr’in döneminde yeni baÅŸarı ve ilerlemelere imza atılmasını temenni etti.

Gönüllü Seferberlikte yapılmayan birçok iÅŸin olduÄŸunu ve Ä°slam Ä°nkılabı Rehberi’nin beklentilerinin çok fazla olduÄŸuna dikkat çeken Komutan Caferi; Devrim Muhafızları’nın halktan aldığı güçle rol ifa ettiÄŸini vurguladı.

Devrim Muhafızları Komutanı ayrıca; direniş ekonomisine işaretle, bu ekonominin büyük kısmının halkın üzerine olduğunu kaydetti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.