İran Devrim Muhafızları Komutanı General Caferi: İslam İnkılabının Başarıları Dost Ve Düşman Herkesin Dilinde

  • 12 Nisan 2018
  • 1.180 kez görüntülendi.
İran Devrim Muhafızları Komutanı General Caferi: İslam İnkılabının Başarıları Dost Ve Düşman Herkesin Dilinde

Devrim Muhafızları Komutanı General Muhammed Ali Caferi, İslam İnkılabı Rehberi Ayetullah Hamanei’nin Devrim Muhafızları temsilcileri ile yaptığı görüşmede; İslam inkılabı sonrasında yaşanan önemli yol ayrımlarına ve farklı düşüncelere işaret ederek İslam inkılabının önemine ve devamlılığına değindiğini vurguladı.

Toplumun siyasi gelişimi üzerinde ayrıca duran General Caferi geçtiğimiz aylarda yaşanan ekonomik itirazların neden olduğu gösterilerin düşman tarafından kullanıldığına işaret ederek; “İran milletinin sağduyusu olayların büyümesini engellemiş ve halk kendisini göstericilerden ayırmıştır” dedi.

İslam İnkılabı Rehberinin gençleri inkılabın sermayesi olarak gördüğünü ifade eden General Caferi; “Bugünkü genç nesil İslam İnkılabına geçmiş nesillere nazaran daha fazla bağlıdır” ifadesini kullandı.

İslam inkılabı düşüncesi ve velayeti fakih doktirinin İran’ı ileriye taşıyacağını vurgulayan Caferi, halkın İslam inkılabına olan bağlılığına ve inancına işaret ederek; “Bu millet, İslam inkılabını sahiplenmiş ve korumuştur. Allah’ın inayeti ile de korumaya devam edecektir” dedi.

Konuşmasının devamında İslam İnkılabı Rehberinin direniş ekonomisi ile alakalı açıklamalarına değinen General Caferi, direniş ekonomisi modelinin önemi ve mahiyetinin hala idrak edilemediğini vurgulayarak direniş ekonomisinin halkın birçok problemlerini çözebilecek bir model olduğunu belirtti.

İslam inkılabının güvenlik ve savunma alanlarındaki çalışmalarının dost ve düşman herkesin dilinde olduğunu söyleyen General Caferi; “Allah’ın da inayeti ile bu alanda cihat ruhu ile yapılan çalışmalar sorunsuz bir şekilde devam etmektedir. İslam inkılabı düşmanlarının tüm hile ve saldırılarına rağmen bölgede başarılı bir şekilde ilerlemeye devam etmektedir” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.