İran Devrim Muhafızları: Şehid Hoceci’nin naaşı Çarşamba günü Tahran’da teşyi edilecek

  • 24 Eylül 2017
  • 1.566 kez görüntülendi.
İran Devrim Muhafızları: Şehid Hoceci’nin naaşı Çarşamba günü Tahran’da teşyi edilecek

İslam İnkılabı devrim Muhafızlar Ordusu Halkla İlişkiler Dairesi yaptığı yazılı açıklamada, IŞİD teröristleri tarafından başı kesilerek şehid edilen İranlı şehid Hoceci’nin naaşının önümüzdeki Çarşamba günü Tahran’da özel törenle teşyi edileceğini bildirdi.

Suriye’De Hz. Zeyneb (sa)ın haremi savunucularından Muhsin Hoceci 9 Ağustos 2017 tarihinde IŞİD teröristlerince esir edildikten sonra şehid edilmişti.

Lübnan Hizbullah Direniş Güçleri ile IŞİD terör örgütü arasında sağlanan anlaşma uyarınca, terörisler tarafından şehid Muhsin Hoceci ve iki Hizbullah şehidinin naaşı ile birlikte Hizbullah’a ait bir esir teröristlerden geri alınmıştı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. mümin dedi ki:

    Allah rahmet etsin ve kerbela kervanıyla haşr olsun. Vallahi Irak, Lübnan, Suriye veya başka bölgede bir vazife üstlenememek beni perişan ediyor. İçim gidiyor erler ya! Ne mal, mülk, makam ne hayaller var aklımda bize kalırsa ancak izzet, şan şeref ola. Keşke yanında bende savunsaydım. Burda alevinin ası kalmış mı ne kadar kalmış bilmem tarihte bir kişiliği sevmek bilinci kadar kalmışsa şayet buda değil batın amel yok zahir çok şeyde aldanma yanlış bilgi vs. Birde bir ayet bir hadis söylersin insanlar seni dışlayıcı verir öyleki fesadını yaparlar aşırı alevi vs gibi oysa mesela alevi sünni olmak değil Hakk kelamı anlatmak yalnızca Hakk rızası için. Sonunda herhal ipler kopacak birgün. İhtiyar anne babam için olmasa Allah Allah şimdi bizde bir görevde nöbette olsak. Editör ağa sizi rahatsız ettiğimi farkediyorum lakin beni üzen yanlış tanınmak bilinmek. Hepimiz ulu divanda kimsenin kimseye zoru yokken Hakk ederse hesap verir bunun için mevla ne eylerse kulu için güzel eyler. Yani yüzüm tebessüm etsede çoğu zaman kalbimde gözyaşı akar durur ve yanlışlarımı biliyorum lakin kimse ne mevki nede falan filanda ötürü üstünüm demesin ki halk ne derse desin kulun Hakk katında derecesi mühim. Bakınız devrim konusunda inşallah yanılmışımdır yalnız yanlış giden bişey bir zulüm varsa yalnız Hakk için uyanabilirsin içimde bişey olduğu yok yani. Kimseye şahsi bir kinim neyim yok olmaz. Beni engelledin ne yaptın:)

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.