İran genel kurmay başkanı: Devrim Muhafızlarının inkılabın çeşitli dönemlerindeki rolü iftihar vesilesidir

  • 20 Nisan 2018
  • 1.044 kez görüntülendi.
İran genel kurmay başkanı: Devrim Muhafızlarının inkılabın çeşitli dönemlerindeki rolü iftihar vesilesidir

İran genel kurmay başkanı Tümgeneral Muhammed Bakıri, Devrim Muhafızları’nın, İslam inkılabının ve İslam Cumhuriyetinin çeşitli dönemlerindeki rolünün ve kazanımlarının iftihar dolu olduğunu ve İran milletinin de izzetinin yükselmesine vesile olduğunu söyledi.

Hz. Hüseyin’in -as- doğum günü yıldönümü ve aynı zamanda ‘Devrim Muhafızları Günü’ eşiğinde konuşan Tümgeneral Bakıri,  bu münasebetle tebriklerini bildirirken, bugün İran’da başta Devrim Muhafızları Ordusu olmak üzere bütün silahlı birimlerin gücünün doruğunda olduklarını ve bütün silahlı birimler arasında çok iyi bir koordinenin bulunduğunu ve ülkenin milli birlik ve beraberliğine zarar verecek düşmanlara karşı anında misillemede bulunacak hazırlıkta olduklarını  ve düşmanların her türlü komplolarını etkisiz hale getirdiklerini belirterek, özellikle de Amerika başta olmak üzere  siyonist İsrail rejimi ve diğer onlara bağlı kukla rejim ve terör örgütlerinin bugün İran’ın bu gücünden çekindiklerini dile getirdi.

İran genel kurmay başkanı, İran’ın caydırıcı gücünün önemine vurgu yaparak, İran’ın füze ve savunma alanındaki yeteneklerini arttırmaya devam edeceklerini de söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.