İran genel kurmay başkanlığı: İran halkı düşmanların pis emellerini yenilgiye uğratacak

  • 28 Aralık 2017
  • 1.286 kez görüntülendi.
İran genel kurmay başkanlığı: İran halkı düşmanların pis emellerini yenilgiye uğratacak

Ä°ran genel kurmay baÅŸkanlığı, 30 Aralık 2009 gününe denk gelen hicri ÅŸemsi 9 Dey 1388 günü düzenlenen yürüyüş münasebetiyle yayınladığı bildiride, ‘Ä°ran milleti, Ä°slam ve inkılab deÄŸerleri ve ilkelerini koruma yolunda kararlı bir ÅŸekilde direnmiÅŸ, düşmanların ve fitnecilerin her türlü ÅŸeytani arzularının gerçekleÅŸmesini önlemiÅŸ ve onların pis emellerini bozguna uÄŸratmıştır’ ifadesine yer verdi.

Ä°ran halkı 30 aralık 2009 tarihinde, milyonluk yürüyüşle, Ä°ran’da 10. dönem cumhurbaÅŸkanlığı seçimlerinde hile yapıldığını ileri sürerek fitne çıkarmak isteyenlere gerekli tepkiyi göstermiÅŸti ve düşmanların Ä°ran aleyhindeki ÅŸeytani emellerini bu ÅŸekilde  bozguna uÄŸratmıştı.

Ä°ran genel kurmay baÅŸkanlığı, dün bu münasebetle yayınladığı bildiride, Ä°ran halkının her zaman Ä°slam inkılabı tarihinde  varlığını gösterdiÄŸini belirterek, ”Ä°ran halkı, 30 aralık 2009 tarihinde, siyonist ve sultacı düzenin psikolojik ve propaganda savaşı ve darbe planını  hamasetiyle bozmuÅŸtur” cümlesine yer verdi.

Bildiride, İran halkının o tarihi yürüyüşüyle, düşmanları karşısında her zaman uyanık ve dikkatli olduğunu gösterdiği ve İran İslam inkılabının yeminli düşmanlarını bir daha yenilgiye uğrattığına dikkat çekildi.

Sözkonusu bildiride, İran halkının 30 aralık 2009 tarihinde yürüyüşle, emperyalist ve siyonist rejim İsrail tarafından yönetilen ve yönlendirilen tehlikeli  ve karmaşık oyun ve planları bozduğuna ve düşmanların şom emellerinin gerçekleşmesine izin vermediğine vurgu yapıldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.