İran halkı, ABD, İngiltere ve Siyonizm’den oluşan şeytani ittifaka ağır tokat indirecek

  • 26 Şubat 2016
  • 785 kez görüntülendi.
İran halkı, ABD, İngiltere ve Siyonizm’den oluşan şeytani ittifaka ağır tokat indirecek

İslami Tebliğ Koordinasyon Kurulu, bir açıklama yaparak, İran halkını 26 Şubat seçimlerine coşkulu biçimde katılarak, 22 Behmen hamasetini tamamlamaya çağırdı.

İslami Tebliğ Koordinasyon Kurulu yaptığı açıklamada, basiret sahibi ve velayetsever İran halkı ve bütün siyasi grup ve partileri, Cuma günü düzenlenecek seçimlere biliçli katılım göstererek, düşmana ağır bir karşılık vermeye ve sandık başında yeni bir hamasete imza atmaya davet etti.

İran’ın yaptırımların iptali ardından uluslararası arenada kritik bir dönemden geçtiğine işaret edilen bu açıklamada, İran halkından İslami Şura Meclisi ve Bilgeler Meclisi için en yetkin adayları seçerek, düşmanın beyhude sözlerine ağır cevap vermeleri ve ülkede doğru yasa koyulmasını ve böylece ülkenin ilerleyiş ve yükselişine zemin sağlamaları istendi.

İslami Tebliğ Koordinasyon Kurulu, 26 Şubat seçimlerinde kullanılan oylarla, düşmanın İslami İran’a yönelik komplo ve planlarının suya düşeceğine vurgu yaptı.

Açıklamanın devamında İslam İnkılabı Rehberi’nin tavsiyeleri doğrultusunda İran halkın İslami Şura ve Bilgeler Meclisi seçimlerine yoğun ve coşkulu biçimde katılarak, bölgedeki gerici Arap ülkelerinin destek verdiği ABD, İngiltere ve Siyonizm’den oluşan uğursuz üçgene ve şeytani ittifaka ağır tokat indireceği vurgulandı.

İslami Tebliğ Koordinasyon Kurulu ayrıca, seçimlerde kullanılan oyun Velayet-i Fakih’e, İslami İran’ın ulusal ilerleyiş, yükseliş, duruş ve kudreti, özgürlüğü, bağımsızlığına ve de nükleer ve türbe savuncusu şehitler başta olmak üzere bütün şehitlere verilmiş oy olduğunu belirttti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.